« Το σχολειό μας ……. στάζει μέλι ! »

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

 « Το σχολειό μας ……. στάζει μέλι ! »

Στην περιβαλλοντική μας ομάδα αγαπάμε τη γνώση ,  αλλά δεν θα την αποστηθίσουμε . Θα την κατακτήσουμε με τρόπο βιωματικό.

Στην περιβαλλοντική μας ομάδα μελετούμε  τη φύση και τα πλάσματα της , αλλά δε θα μένουμε σ΄ αυτό που βλέπουν τα μάτια μας . Θα θαυμάσουμε  με το νου και την καρδιά μας   τη σοφία με την οποία πλάστηκε ο κόσμος μας .

Στην περιβαλλοντική μας ομάδα προβληματιζόμαστε , αλλά δεν θα εφησυχάσουμε.  Θα αναλάβουμε  ενεργό δράση και θα  αποκτήσουμε περιβαλλοντική συνείδηση.

Στην περιβαλλοντική μας ομάδα ερευνούμε στο διαδίκτυο , αλλά  δεν θα συλλέξουμε  απλώς πληροφορίες . Θα συνθέσουμε δικές μας εργασίες.

Στην περιβαλλοντική μας ομάδα δε δουλεύουμε μόνοι μας  . Θα συνεργαστούμε μεταξύ μας , με τους καθηγητές μας ,με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων,  με επαγγελματίες .

Στην περιβαλλοντική μας ομάδα είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι, αλλά όχι κλεισμένοι στον εαυτό μας. Θα ανοιχτούμε  στην κοινωνία και θα μοιραστούμε  τις ιδέες μας με σας .

Στην περιβαλλοντική μας ομάδα  εκφραζόμαστε  , αλλά όχι μόνο λεκτικά. Ζωγραφίζουμε  τις σκέψεις  μας , τις βάζουμε σε  ποιήματα και κόμικς .

Στην περιβαλλοντική μας ομάδα δε λειτουργούμε  μόνο ως  μαθητές.  Γινόμαστε διαφημιστές  και μικροί επιχειρηματίες . Ετοιμαζόμαστε για το αύριο .

Στην περιβαλλοντική μας ομάδα περιμένουμε με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα και     ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ   !!! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *